Saltar al contenido

Setas . La sazón de bosques y prados por Quadrada Monteverde, Mariona

marzo 26, 2019

Setas . La sazón de bosques y prados

Setas . La sazón de bosques y prados

Título del ebook: Setas . La sazón de bosques y prados
Autor: Quadrada Monteverde, Mariona
Editorial: Lectio Ediciones
Categoría: Adulteración
Fecha de publicación: 9/1/2012
Número de páginas: 120
ISBN: 9788415088585
Idioma: Español
Más información del libro: Adulteración, falsificación y sustracción de obras de arte | Recetas y cursos de cocina | Cocina por ingredientes | Cocina general y recetas

Accede a tus E-Books Favoritos!

 

Descripción del libro:

Setas. la sazón de bosques y prados es el quinto libro de la serie Con Sabor a Mediterráneo. En esta ocasión os ofrecemos un repertorio de platos elaborados con setas de todo tipos. Un abanico de sabores y aromas de bosques otoñales y prados de primavera. Encontraréis desde pastas, arroces, ensaladas, cocas, pasteles salados, hasta huevos, carnes e incluso pescados. Como siempre, recetas factibles en casa, con base clásica y toques de actualidad.

Sobre el autor:

Mariona Quadrada (Reus 1956), es va llicenciar en filologia catalana l’any 1979 per la UB. El 1984 va crear l’escola de cuina Taller de Cuina Mariona Quadrada a Reus i, des de llavors, es dedica a la docència culinària. L’any 1996 va presentar la ponència “El Paisatge de Secà” dins l’àmbit del 2n Congrés Català de la Cuina. Ha publicat més de quaranta llibres de cuina, ha participat en múltiples projectes per a institucions, programes de ràdio, televisió i escriu articles per a diverses publicacions. Actualment continua la tasca culinàrio-educativa i segueix recollint les seves experiències en llibres com aquest. Josep Borrell Garciapons Realitzà estudis d’arquitectura. Estudià disseny i fotografia a l’escola Eina. Va ampliar la seva formació de tècniques fotogràfiques a Barcelona i Suïssa. Ha realitzat la il·lustració fotogràfica en onze llibres de guies, de literatura, art i gastronomia. Ha publicat fotografies en portades de revistes d’arquitectura, fotografia i moda i ha il·lustrat també catàlegs d’art. La seva obra ha estat exposada a Reus, Tarragona, Barcelona i Palma i ha realitzat reportatges fotogràfics en 31 països.