Saltar al contenido

El camí de l’amor . DESCOBREIX COM PODEM CRÉIXER GRÀCIES A L’AMOR QUE PORTEM DINS por Mengual Alexandri, Eva

marzo 27, 2019

Descargar El camí de l’amor . DESCOBREIX COM PODEM CRÉIXER GRÀCIES A L’AMOR QUE PORTEM DINS pdf

El camí de l'amor . DESCOBREIX COM PODEM CRÉIXER GRÀCIES A L'AMOR QUE PORTEM DINS

Título del ebook: El camí de l’amor . DESCOBREIX COM PODEM CRÉIXER GRÀCIES A L’AMOR QUE PORTEM DINS
Autor: Mengual Alexandri, Eva
Editorial: Editorial Comanegra
Categoría: MENTE
Fecha de publicación: 1/1/2014
Número de páginas: 104
ISBN: 9788416033041
Idioma: Español
Más información del libro: MENTE, CUERPO Y ESPÍRITU | Autoayuda y desarrollo personal | Dejar de fumar | Hacer frente a los problemas personales | Guías de oratoria

Accede a tus E-Books Favoritos!

Tamaño del archivo: 313.62KB
Formatos disponibles: PDF – EPUB – EBOOK

Descripción del libro:

La Máire sent una forta punxada al pit el dia que en Liam li explica que sha enamorat duna altra dona. És incapaç de dir res i li costa respirar. La buidor esdevindrà insuportable i, malgrat que la vida sembli no tenir sentit, emprendrà un viatge esperant trobar una sortida a aquesta desillusió. Aquestes pàgines contenen una intensa faula sobre l’amor, que ens farà adonar que aquest mai no desapareix, sinó que està dins nostre i es transforma. El camí de l’amor ens descobreix les pautes per retrobar-lo i fer-lo créixer.

Sobre el autor:

Eva Mengual Alexandri. Nascuda a Barcelona l’any 1973, és llicenciada en Filologia catalana i fa prop de 20 anys que treballa en l’àmbit editorial, com a autora i editora de llibres de text, materials didàctics, articles i obres divulgatives. D’altra banda, s’ha format en Teràpia Gestalt, Coaching i Narrativa terapèutica a l’Institut Gestalt -amb qui ha col·laborat en diverses publicacions- i en PNL a l’Institut Integratiu, i ha impartit tallers d’escriptura terapèutica i altres dinàmiques gestàltiques grupals en diversos centres. De la fusió de les dues professions, en surt la seva marca, que ha donat nom a la seva pàgina web professional: www.editorapeuta.cat. És autora del relat terapèutic El camí de l’amor i de la guia-diari ¿Hacemos el Camino de Santiago? ¡Te acompaño!. Actualment, col·labora amb diverses editorials i autors, té consulta pròpia per acompanyar persones que volen fer un procés terapèutic d’autoconeixement o de creixement personal, i va fent camí com a lletrista i com a escriptora de contes infantils i relats.

Leer Ebook Online El camí de l’amor . DESCOBREIX COM PODEM CRÉIXER GRÀCIES A L’AMOR QUE PORTEM DINS.epub